Szállítási és fizetési információk

1-2 munkanapos kiszállítás a 11:00-ig leadott, raktáron lévő rendelésekre!

Szállítási információk:

  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal Magyarországon belül 1990 Ft, utánvét esetén 2490 Ft - 
  • GLS csomagpont előre utalással 1990 Ft
  • Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés: 1590 Ft
  • Packeta kijelölt átvevőpontokra illetve Z-BOX automatába történő kézbesítés : 1590 Ft ( utánvétre nincs lehetőség)
  • MPL csomagpont, Posta Pont 990 Ft + 600 Ft csomagolási díj (Összesen 1590 Ft) (szállítási idő min 4 munkanapA kiállított számlán a szállítási díj és a csomagolási díj egy tételként fog szerepelni, ugyanis a rendszerünk nem tudja külön kezelni a kettőt.
  • MPL Posta házhozszállítás 1990 Ft (szállítási idő min 4 munkanap)

Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Külföldre való szállítással kapcsolatosan vedd fel velünk a kapcsolatot. 

Fizetési információk

1. Utánvéttel
Utánvéttel történő fizetés esetében a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeted meg a termék vételárát, és a szállítási költséget. Az utánvét ktg-e 500 Ft, mely az alap szállítási díjon felül fizetendő.
2. Banki átutalás
A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadtad a megrendelését  egy visszaigazoló e-mail üzenetet küldünk az által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ szerepel. Miután átutaltad az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írd be a megrendelési számot.

Előre utalás esetén a szállítási határ idő a pénzbeérkezésétől számít. 7 nap elteltével a kifizetetlen rendeléseket töröljük.

3. Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül HUF

A Simplepay bankkártyás fizetés segítségével gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheted az online vásárlást. A Simplepay bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheted a termékek ellenértékét a Simplepay fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.
Simplepay bankkártyás fizetési mód igénybevételével a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheted.. A fizetés során olyan bankkártyát használhat, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. Kártyaadatainak biztonságát a Simplepay SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazolják a fizetés eredményét, illetve elküldik az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.

A Simplepay bankkártyás fizetés menete:
Ha a termék megrendelésének folyamata során a fizetési mód menüpontban a bankkártyás fizetési opciót választottad, a ”Megrendelés” gombra kattintást követően Webáruházunk átirányít a Simplepay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol meg tudod adni a kártyaadatokat.
A fizetés során a bank néhány másodperc alatt ellenőrzi az általad megadott adatokat, majd a fizetést követően a Simplepay oldala visszairányít a weboldalunkra.
Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

Credit Kártyák: MasterCard, Visa, Visa Electron

simplepay_hu

Sajnos  egyre több olyan rendeléssel találkozunk, melyet a vevők nem vesznek át! Mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a rendeléseket teljesíteni tudjuk! Ezért arra kérünk, hogy IDŐBEN jelezd, ha nem kéred, vagy nem tudod átvenni a csomagod!

FONTOS!!! Ha idő közben meggondoltad volna magad rendeléseddel kapcsolatban, kérlek jelezd felénk, mert az át nem vett csomag szállítási díját az ÁSZF elfogadása alapján tovább hárítható a vevő költségére! 

FIGYELEM!
Egyedi, személyre szabott termékek esetén a vásárlástól elállni nem lehet ( lásd 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet), az át nem vett termékek kiszámlázásra kerülnek. A rendelést, a beérkezéstől számított 24 órán belül van lehetőséged lemondani.

Megértéseteket köszönjük!